The Key Is Inside The Locked Cabinet

So how to open the cabinet?

YM

Advertisements

43 thoughts on “The Key Is Inside The Locked Cabinet

  1. @nazieb
    bukan anda yang tidak pintar, hanya kami yang gak bodoh…wakakakakkk
    waduh…ada nggak ayat-ayat buat pesugihan…..

    Like

  2. Leh… baru sadar. Itu kok file rar yang dikirimin?! 😆

    Eh tapi dulu pernah iseng ganti ekstensi *rar ama *exe ternyata bisa self extract. Ga tau winrar versi sekarang masih bisa pa ga.

    Like

  3. Eh.. udah dicobain ternyata kebalik bos. Self extract bisa diganti ekstensinya jadi *rar. Jadi kalau self extractornya error bisa dibuka pake winrar aja..

    😀

    hariadhi’s last blog post..RTFD

    Like

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s